Træk vejret klart

Detailhandel: 35.60 €
Points: 18.13VP
På lager
  • Breathe Clear er et produkt, der er udviklet til at fremme sundheden i luftvejene, især i perioder med årstidsbestemte farer som skiftende årstider eller høje niveauer af pollen i luften.
  • 1 glas indeholder 90 kapsler.

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Breathe Clear beviser, at "helheden er bedre end summen af dens dele." Formlen, der blev udviklet for mange år siden, er stadig meget populær blandt Nature's Sunshine-kunder i USA, hvor den er kendt som HistaBlock.

Igen, som det er tilfældet med næsten alle vores produkter, spiller naturens gaver en vigtig rolle her, og frem for alt bladene fra brændenælden (Urtica Dioica ) og frugten fra den bitre appelsin (Citrus x aurantium), som understøtter et velfungerende åndedrætssystem. Bitter appelsin har også en beroligende effekt på halsen og stemmebåndene.

Breathe Clear-formlen er suppleret med quercetin fra japanske Sophora japonica-knopper og bromelain fra ananasfrugter (Ananas comosus).

Alle disse gaver fra naturen er kombineret i den effektive formel i Breathe Clear, så du kan trække vejret dybt uden frygt for sæsonbetingede trusler.

Hvorfor vælge Breathe Clear?

Vi er engagerede i vores planet, hvilket gør det muligt for os at skaffe urter til produktionen af vores produkter. Vores brændenælder vokser vildt i de albanske bjerge, og vores leverandør indsamler deres værdifulde blade med hjælp fra et specialuddannet team, der tager sig af biodiversiteten i regionen og den bæredygtige udvikling af afgrøder.

Sammensætning:


Aktive ingredienser:

Per daglig dosis

(4 kapsler)

Brændenældeblad (Urtica dioica) 360 mg
Quercetin (fra knopperne på Sophora japonica-træet) 360 mg
Bitter appelsinfrugt (Citrus x aurantium) 280 mg
Bromelain (fra ananasfrugt [Ananas comosus]) 80 mg

Fyldemiddel: calciumfosfater, kapselskal: gelatine, brændenældebladpulver (Urtica dioica), quercetin (Sophora japonica knoppulver), fyldemiddel: cellulose, bitter appelsinfrugtpulver (Citrus x aurantium), bromelain fra ananasfrugtpulver (Ananas comosus), antiklumpningsmidler: magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid. jar, oranges, greens

Anvendelse:

Indtag 2 kapsler 2 gange om dagen.

Opbevaringsbetingelser:

Opbevares på et køligt og tørt sted. Opbevares utilgængeligt for små børn!

Nature's Sunshine opfordrer til en sund livsstil. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en afbalanceret kost. En afbalanceret kost og en sund livsstil er grundlaget for en velfungerende krop.

Efterlad en anmeldelse Træk vejret klart

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
15/09/2022

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Træk vejret klart

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!