Immun Formula (90 kapsler)

Produktkode: 1839/1839
Detailhandel: 41.70 €
Points: 21.30VP
På lager
  • 90 kapsler (op til 45 dages forbrug)
  • Indeholder colostrum, som kan være gavnligt for sportsentusiaster
  • Velegnet til brug i perioder med immunstress

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Immun formel
KOSTTILSKUD

Vidste du det?
Immunsystemet er kroppens forsvar mod bakterier, vira og andre indtrængende. Thymuskirtlen, milten, mandlerne, polypperne og lymfeknuderne arbejder sammen med en række hvide blodlegemer for at beskytte kroppen.
Immunsystemet arbejder sammen med andre beskyttende systemer i kroppen, såsom huden, der danner en fysisk barriere mod fremmede materialer, og åndedrætssystemet, der bruger hoste til at befri kroppen for indåndede mikrober og forurenende stoffer. Når fremmedlegemer overvinder kroppens andre beskyttelsesmekanismer, begynder immunsystemet (forsvaret) at virke.
Vi lever i en verden med naturlige og menneskeskabte forurenende stoffer, der sammen med en dårlig kost og andre skadelige påvirkninger som rygning og mangel på hvile kan reducere kroppens naturlige forsvarssystemer. Derfor er en afbalanceret kost nok det vigtigste for at opretholde et sundt immunsystem.
Hvad er fordelene?
Immune Formula er en kombination af beta-glucaner, arabinogalactan, colostrum, cordyceps-mycelium, maitake-svampe og reishi-svampemycelium.
Dette er en blanding af naturlige ingredienser, der er formuleret til immunsystemet og også fungerer som en antioxidant for at styrke kroppen. Beta-glucaner er naturligt forekommende polysaccharider. Colostrum indeholder immunoglobiner.
Antioxidanter er kroppens naturlige forsvarer og vores bedste beskyttelse mod skader fra frie radikaler. Antioxidanter er anerkendt for deres funktion med at beskytte cellerne mod skader, og de har også en stærk effekt på hudens sundhed.
Problemer med antibiotika:
- Antibiotika er antibakterielt og har ingen effekt på virus, svampe eller parasitter.
- Antibiotika dræber venlige bakterier, hvilket giver gær og smitsomme bakterier mulighed for at sprede sig og dermed svække immunforsvaret.
- Overforbrug af antibiotika skaber antibiotikaresistente bakterier.
- Antibiotikaresistente stammer af patogener er nu ved at udvikle sig, hvilket får folk til at kigge på naturlige alternativer.

INGREDIENSER:
Beta-glucanpulver, arabinogalactanpulver, colostrumpulver (mælk), Cordyceps sinensis myceliumpulver (sojabønne), Grifola frondosa-ekstraktpulver, Ganoderma lucidum myceliumpulver, antiklumpningsmiddel: cellulose, kapselovertræk (gelatine, vand).


NØGLEINGREDIENSER (i 3 kapsler):
Beta-glukaner (udvundet af Saccharomyces cerevisiae-gær) ....................................... 600 mg
Arabinogalaktan (wyekstraktowany z Modrzewia (Larix spp.)) .......................................... 300 mg
Colostrum ................................................................................................................................... 150 mg
Cordyceps sinensis mycelium ................................................................................................. 60 mg


ANBEFALET DAGLIG TILFØRSEL:
Tag 3 kapsler om dagen mellem måltiderne.


OPBEVARINGSBETINGELSER
Opbevares på et køligt og tørt sted. Opbevares utilgængeligt for små børn!

Overskrid ikke den anbefalede daglige tilførsel! Hvis du tager medicin, skal du kontakte din læge eller apoteker, før du tager kapslerne.

Efterlad en anmeldelse Immun Formula (90 kapsler)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
10/03/2023

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Immun Formula (90 kapsler)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!