Vitamin B-kompleks (120 kapsler)

Detailhandel: 21.60 €
Points: 11.00VP
På lager
  • 120 tabletter (120 dages forbrug)
  • Formuleret til at indeholde en række B-vitaminer
  • Indeholder SynerPro®-koncentratbasen

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


B-vitamin-kompleks

KOSTTILSKUD

Hvad er det for noget?
Disse otte B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 og B12) kaldes ofte for B-vitamin-komplekset og spiller en vigtig rolle i at sikre, at vores kroppe fungerer så effektivt, som de skal!
Hvad er fordelene?
Denne formel indeholder en række B-vitaminer, som giver en række sundhedsmæssige fordele, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energigivende stofskifte og immunsystemets normale funktion, hvilket giver energi, udholdenhed og styrke. Kroppen har brug for forskellige mængder af hvert B-vitamin, og denne formel er afbalanceret for at hjælpe B12-absorptionen. Det anbefales stærkt til vegetarer på grund af det høje niveau af B12-vitamin i en formel, der er velegnet til vegetarer og veganere. Blandt de mange andre fordele ved B-vitaminer bidrager thiamin (B1) til hjertets normale funktion, Riboflavin (B2) bidrager til vedligeholdelse af normale røde blodlegemer, hud, syn og jernmetabolisme.
Niacin (B3), bidrager til normal psykologisk funktion, nervesystemets funktion og vedligeholdelse af normale slimhinder og hud. Pantothensyre (B5), bidrager til normal mental ydeevne samt syntesen af steroidhormoner, D-vitamin og nogle neurotransmittere.
Vitamin B6 bidrager til reguleringen af normal hormonaktivitet og protein- og glykogenmetabolisme. Biotin, også kendt som B7, bidrager til normal energigivende metabolisme, nervesystemets funktion, makronæringsstofmetabolisme og vedligeholdelse af normalt hår, hud og slimhinder.
Vitamin B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, normal funktion af immun- og nervesystemet og psykologisk funktion. Denne formel er fri for sukker, stivelse, kunstige farvestoffer eller aromaer. Tabletterne indeholder SynerPro®-koncentratbasen, er gærfri og er overtrukket for at bevare friskheden.

INGREDIENSER:
nikotinsyreamid, pantothensyre, vitamin B6, riboflavin, thiamin, folinsyre, D-biotin, vitamin B12, SynerPro-koncentrat [pulveriserede broccoliblomster (Brassica oleracea var. italica), pulveriserede kålblade (Brassica oleracea var. capitata), pulveriseret gulerodsrod (Daucus carota), pulveriseret rødbederod (Beta vulgaris), pulveriseret rosmarinblad (Rosmarinus officinalis), pulveriseret tomatfrugt (Solanum lycopersicum), pulveriseret gurkemejerhizom (Curcuma longa), bioflavonoidekstrakt fra pulveriseret grapefrugt, bioflavonoidekstrakt fra pulveriseret hesperidin, bioflavonoidekstrakt fra pulveriseret appelsin], antiklumpningsmidler (calciumfosfater, mikrokrystallinsk cellulose, fedtsyrer, natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer).


NØGLEINGREDIENSER:
Indeholdt i en anbefalet portion (1 tablet):
Thiamin (B1) - 6 mg / 545% NRV* (naturlig næringsværdi)
Riboflavin (B2) - 6,8 mg - 486% NRV* (normal næringsværdi)
Niacin - 50 mg - 313 % NRV**
B6-vitamin - 8 mg - 571 % NRV**
Folinsyre - 400 μg - 200 % NRV*
B12-vitamin - 24 μg - 960 % NRV*
Biotin - 300 μg - 600 % NRV*
Pantothensyre - 40 mg - 667 % NRV*
Grapefrugtekstrakt 1,25 mg - inklusive 50 μg bioflavonoider
Hesperidinekstrakt 1,25 mg - inklusive 310 μg bioflavonoider
Appelsinekstrakt 1,25 mg - inklusive 15 μg bioflavonoider

*NRV - Referenceværdier for næringsstoffer
**Referenceværdier for næringsstoffer er ikke fastsat.


ANBEFALET PORTION TIL DAGLIGT FORBRUG:

1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid
Overskrid ikke det anbefalede daglige forbrug.


Opbevares på et tørt og køligt sted, utilgængeligt for små børn.

Efterlad en anmeldelse Vitamin B-kompleks (120 kapsler)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
22/12/2022

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Vitamin B-kompleks (120 kapsler)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!