Lakridsrod

Produktkode: 420
Detailhandel: 25.10 €
Points: 12.78VP
På lager
  • 100 kapsler (16 dages forbrug)
  • Urteformel
  • Lakrids har adaptogene, balancerende egenskaber

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Vidste du det?
Lakrids er medlem af bælgplantefamilien, og det er værd at bemærke, at Glycyrrhiza glabra typisk er den sort, der henvises til, når man taler om lakridsrod, og denne art er primært hjemmehørende i Europa og Asien. Lakrids er meget brugt som smagsgiver i konfekture og er mere populært kendt som "sød rod".
Hvad er fordelene?
Lakrids, også kendt som "sød rod", er meget brugt som smagsgiver i konfekture, men dens værdi går langt videre end det, og den medicinske brug af lakrids går flere tusinde år tilbage.
Lakridsrod er blevet brugt af traditionelle urtelæger som et generelt supplement, til åndedrætsstøtte og støtte til leveren og kirtelsystemet. Lakrids indgår i de fleste asiatiske urtekombinationer for at balancere de andre urter og for at fremme vitaliteten. Den har ry for at bringe hele kroppen i balance og blev brugt af buddhistiske munke til at rense sindet før meditation.
Lakrids indeholder triterpenoide saponiner, flavonoider, isoflavonoider, magnesium, silicium, natrium og andre gavnlige bestanddele. Flavonoider er polyfenoliske forbindelser, der findes i planter. De indeholder antioxidantegenskaber, som bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
Ingredienser: Lakridsrod (Glycyrrhiza glabra), kapselskal (gelatine, vand). Antiklumpningsmidler: magnesiumstearat, siliciumdioxid.

Anbefaling: Tag to kapsler i forbindelse med et måltid tre gange dagligt.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Hver seks kapsler indeholder: Lakridsrod 2376 mg.

Efterlad en anmeldelse Lakridsrod

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
09/02/2023

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Lakridsrod

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!