Forsigtig bevægelse

Detailhandel: 23.70 €
Points: 12.04VP
På lager
 • Understøtter fordøjelsen og fordøjelsessundheden.
 • En blanding af Triphala (Amalaki, Bibhitaki, Haritaki), rød elm og skumfiduserod har en gavnlig effekt på fordøjelsen og forbedrer fordøjelsessystemets og tarmens funktioner.
 • Et glas indeholder 60 kapsler.

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Hold din tarm i gang på en naturlig måde med Gentle Move.

Denne unikke blanding af magnesium og urter som rød elm er blevet undersøgt og specifikt formuleret til at støtte fordøjelsessystemet. Magnesium hjælper med at opretholde elektrolytbalancen. Denne formel indeholder også Triphala-ekstrakt, en traditionel blanding af vilde ayurvediske urter.

Nyttige egenskaber på grund af ingredienser af vegetabilsk oprindelse:

 • Støtter fordøjelseskanalen og hjælper med at normalisere fordøjelsen.
 • Kan understøtte tarmens sundhed.
 • Naturlig lindring af forstoppelse.
 • Indeholder urteingredienser.

Aktive ingredienser:

 • Magnesium

Det antages, at 80-90 % af magnesium går tabt under fordøjelsen af maden. Derfor er det ikke overraskende, at næsten 70 % af alle mennesker ikke får nok af dette vigtige makronæringsstof. Magnesium understøtter mange funktioner i kroppen, såsom knoglesundhed, psykologisk funktion og muskelfunktion, og bidrager til opretholdelsen af normal energimetabolisme - energiproduktion og muskelsammentrækninger, og er også vigtig for nervesystemets sundhed.

 • Triphala-ekstrakt

Triphala-ekstrakt, der stammer fra frugterne af amalaki (indisk stikkelsbær), bibhitaki og haritaki, har spillet en vigtig rolle i den ayurvediske tradition i over 1000 år. Triphala anses for at være en vigtig støtte til mave-tarmkanalen i ayurveda og indeholder mange bioaktive forbindelser.

Hovedbestanddelene er garvesyre, gallussyre, ellaginsyre og chebulinsyre - kraftige antioxidanter. Det indeholder også flavonoider: quercetin og luteolin, samt forskellige saponiner, anthraquinoner og aminosyrer.

Triphala kan også forbedre fordøjelsen og absorptionen af mad, fremme tarmens sundhed og opretholde fordøjelsesbalancen.

 • Rød elm

Rød elm er velkendt for sin traditionelle rolle i opretholdelsen af tarmens sundhed. Den er rig på beroligende slim, en tyk, glat substans, der kan belægge mave- og tarmslimhinden, hvilket gør det lettere for tarmindholdet at passere.

I takt med det stigende forbrug af rød elm er kvalitet og vækstbetingelser blevet de vigtigste kriterier for udvælgelsen. Vi arbejder kun med erfarne plukkere, som ansvarligt og manuelt indsamler stykker af denne plante til os. Hvert forår høster vores partnere barken fra træer, der er mindst 15 år gamle, ved hjælp af særlige metoder. Dette punkt er meget vigtigt, fordi saften, der flyder fra april til juli, hjælper med let at adskille den ydre bark fra den indre og dermed redde træet til den næste høst.

 • Skumfidus officinalis

Althaea officinalis, bedre kendt som skumfidus, er en flerårig urt, der stammer fra Europa, Nordafrika og det vestlige Asien. Dens smukke hvide og lyserøde blomster kan findes i naturen langs flodbredder og i saltmarsker, da den foretrækker fugtig sandjord.

Skumfidusrod har været brugt i traditionel urtemedicin i århundreder. Den menes at holde slimhinderne i hele fordøjelseskanalen sunde, og dens slim, en saftlignende substans, lindrer enhver irritation på dem.

Sammensætning:

Aktive ingredienser Per daglig portion (1 veggie-kapsel) %RWS (1 veggie-kapsel)
Magnesium 200 mg 53%
Krøllet skovsyre rod 50 mg **

Ekstrakt af tre frugter
- i særdeleshed:

Ekstrakt af Chebulny mirobolan

Bellerica mandel ekstrakt

Emblica blad ekstrakt

90 mg

30 mg

30 mg

30 mg

**
Galgant af ingefær officinalis

25 mg

**
Ekstrakt af mælkebøtterod

10 mg

**
Bark fra rød elm

10 mg

**

*RWS: Daglige referenceværdier for voksne

**RWS ikke installeret.

Anbefalinger til brug:

Tag 2 kapsler om aftenen eller ved sengetid.

I perioder med behov for særlig støtte: Tag op til 6 kapsler dagligt i 7-10 dage.

Efterlad en anmeldelse Forsigtig bevægelse

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
10/11/2020

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Forsigtig bevægelse

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!