Paw Paw (180 kapsler)

Produktkode: 515/515
Detailhandel: 76.20 €
Points: 38.89VP
В наличии
  • 180 tabletter (30 dages forbrug)
  • Unikt produkt, der selektivt retter sig mod specifikke celler
  • Eksklusiv standardiseret formel

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Paw Paw

KOSTTILSKUD

Vidste du det?
Asimina triloba, også kendt som almindelig pote, er et lille løvfældende, klonalt træ, der er hjemmehørende i det østlige USA og Canada og findes i veldrænet, dyb, frugtbar jord. De ubehageligt lugtende blade, kviste og barken fra potebæger indeholder en kilde til stoffer, der kaldes acetogeniner.
Hvad er fordelene?
Paw Paw er et unikt produkt, som er selektivt rettet mod specifikke celler. Nature's Sunshine bruger et ekstrakt af kvistene fra det nordamerikanske Paw Paw-træ, som indeholder den mest koncentrerede mængde acetogeniner. Acetogeniner er aktive forbindelser, der påvirker produktionen af adenosintrifosfat (ATP) i cellens mitokondrier. ATP er den vigtigste energikilde i din krop, som holder alting i gang. Det er det højenergimolekyle, der lagrer energi i din krop og giver dine celler den energi, de har brug for til at fungere. Acetogeniner regulerer selektivt ATP-produktionen i visse celler, og på den måde kan de også hjælpe med at regulere blodforsyningen til dem.
I begyndelsen af 1970'erne var universitetsprofessor Dr. Jerry McLaughlin den første til at fokusere på Asimina Triloba, bedre kendt som Paw Paw. I sin forskning fandt Dr. McLaughlin ud af, at den var en kilde til fytokemikalier kaldet acetogeniner. Han og hans kandidatstuderende isolerede over 40 af disse acetogeniner.
Paw Paw er dækket af flere amerikanske patenter, og brugen af paw paw generisk til flere formål har været dækket af over et dusin patenter, der tilhører Dr. McLaughlin. Dr. McLaughlin fungerede som vicepræsident for forskning og udvikling for Nature's Sunshine og licenserede sine metoder og formel udelukkende til NSP.
Paw Paw bliver ofte forvekslet med sin fætter graviola. Under sin forskning testede Dr. McLaughlin flere mærker af graviola, der blev markedsført som paw paw. Testene viste, at disse graviolaprodukter var langt ringere end ægte paw paw. For det første har de acetogeniner, der findes i graviola, ikke den samme potente kemiske struktur, som findes i acetogeninerne i pote. For det andet fandt Dr. McLaughlin, at disse produkter ikke var standardiserede - med andre ord varierede mængden af acetogeniner voldsomt. Det bedste graviolaprodukt, som han testede, viste sig kun at være 4 % så kraftigt som potepotens.
Bemærk: Fra tid til anden får vi spørgsmål om andre produkter, der indeholder ordene "paw paw". Nature's Sunshines Paw Paw-produkt er det eneste, der er forsket i og udviklet af Dr. Jerry McLaughlin, og det er produceret efter hans metoder.

INGREDIENSER:
Paw Paw Twig extract (Asimina triloba); kapselskal (gelatine, vand); fyldemiddel (cellulose); antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat).


NØGLEINGREDIENSER:
Indhold i den anbefalede portion (6 kapsler):
ekstrakt af podekviste..............2280 mg
- acetogeniner................................51 mg


ANBEFALET BRUG:
2 kapsler 3 gange om dagen i forbindelse med et måltid.
Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.
Produktet bør ikke indtages af gravide, kvinder, der planlægger at blive gravide, eller ammende kvinder.


OPBEVARINGSBETINGELSER:

Opbevares tørt og køligt, utilgængeligt for små børn. Opbevares i køleskabet efter åbning.

Efterlad en anmeldelse Paw Paw (180 kapsler)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
27/02/2022

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Paw Paw (180 kapsler)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!