Calcium-Magnesium

Produktkode: 4702
Detailhandel: 14.64 €
Нет в наличии
  • 120 tabletter (30 dages forbrug)
  • Vedligeholder normale knogler, tænder og muskler
  • Synergistisk blanding indeholder calcium, magnesium og D-vitamin

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Vidste du det?
Vores knogler og muskler holder aldrig rigtig op med at vokse, og de genopbygger og reparerer sig selv hele tiden. For at opretholde denne sunde vækst har kroppen brug for en rigelig forsyning af vigtige næringsstoffer som calcium, fosfor, magnesium og D-vitamin. En mangel på calcium kan få knoglerne til at blive svage og porøse, hvilket kan føre til langsigtede helbredsproblemer.
Hvad er fordelene?
Denne synergistiske blanding indeholder 100 % eller mere NRV af calcium, magnesium og D-vitamin og hjælper med at vedligeholde normale knogler, tænder og muskler samt immunsystemets normale funktion. Denne målrettede formel anerkender, at hvert mineral afhænger af det andet for at blive optaget korrekt i kroppen.
Calcium bidrager også til normal muskelfunktion og neurotransmission og spiller en vigtig rolle i normal blodkoagulation og fordøjelsesenzymernes normale funktion. Magnesium aktiverer mere end 300 enzymer i kroppen. Det spiller også en rolle i den normale proteinsyntese og bidrager til at reducere træthed og udmattelse.
Denne kombination indeholder også D-vitamin, som bidrager til normale kalkniveauer i blodet og immunsystemets normale funktion. Fosfor, zink, kobber og bor bidrager til immunsystemets normale funktion.
Disse næringsstoffer er kombineret med det specielt formulerede SynerPro®-koncentrat, som indeholder broccoli, gulerod, rødbede, rosmarin, tomat, tumeric, kål, grapefrugt- og appelsinbioflavonoider og hesperidin.
Ingredienser: Di-calciumphosphat, magnesiumoxid, calciumbisglycinat, broccoliblomster (Brassica oleracea var. italica), zinkoxid, kålblad (Brassica oleracea var. capitata), gulerodsrod (Daucus carota), rødbederod (Beta vulgaris), rosmarinblad (Rosmarinus officinalis), tomatfrugt (Solanum lycopersicum), gurkemejerod (Curcuma longa), kobbergluconat, natriumborat, bioflavonoidekstrakt af grapefrugt, bioflavonoidekstrakt af hesperidin, bioflavonoidekstrakt af appelsin, D3-vitamin (cholecalciferol). Mikrokrystallinsk cellulose, hydroxypropylcellulose, carboxymethylcellulose, magnesiumstearat, stearinsyre.

Anbefaling: Tag 2 tabletter i forbindelse med et måltid to gange dagligt.

Overskrid ikke den angivne anbefalede daglige dosis.

Fire tabletter giver følgende næringsstoffer i SynerPro-koncentratbasen:

D-vitamin 2,5 μg
Calcium 400 mg
Fosfor 250 mg
Magnesium 200 mg
Zink 7,5 mg
Kobber 1 mg
Bor 0,5 mg

Efterlad en anmeldelse Calcium-Magnesium

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
19/12/2022

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Calcium-Magnesium

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!