Forsvarets vedligeholdelse

Detailhandel: 35.60 €
Points: 18.13VP
På lager
  • 120 kapsler (120 dages forsyning)
  • Nøglesystemprodukt (KSP) til immunsystemet
  • Generøse niveauer af antioxidant-vitaminerne A, C og E

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Vedligeholdelse af forsvaret


Kosttilskud - 120 kapsler

Immunsystemet
Vi lever i en verden med naturlige giftstoffer og menneskeskabte forurenende stoffer. Disse miljøforurenende stoffer kan sammen med en dårlig kost og andre skadelige vaner som rygning og mangel på hvile reducere kroppens evne til at beskytte sig mod skadelige bakterier, vira, kemikalier og andre faktorer, der kan føre til helbredsproblemer.

Immunsystemet arbejder sammen med andre beskyttende systemer i kroppen. For eksempel danner huden en fysisk barriere mod fremmede materialer, mens åndedrætssystemet bruger hoste til at befri kroppen for indåndede mikrober og forurenende stoffer. Når fremmede materialer overvinder kroppens andre beskyttelsesmekanismer, begynder immunsystemet (forsvaret) at fungere. Zink bidrager til normal kognitiv funktion, normalt syn og immunsystemets funktion.
Hvad er fordelene?
Defence Maintenance er Key System Product (KSP) for immunsystemet, denne formel giver generøse niveauer af antioxidant vitamin A, C og E sammen med zink og selen, for at hjælpe med at opretholde et sundt immunsystem. Indeholder essentielle næringsstoffer og inkluderer hele fødevarekilder til mikronæringsstoffer for at opretholde et sundt immunsystem.
A-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og til at vedligeholde normal hud, slimhinder og syn. Det er også nødvendigt for at opretholde et normalt jernstofskifte. C-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til immun- og nervesystemets normale funktion. Anvendes til beskyttelse af celler mod oxidativt stress, normal kollagendannelse og øget jernabsorption.
INGREDIENSER:
L-ascorbinsyre (C-vitamin), D-alfa-tocopherol (E-vitamin), sibirisk ginsengrodpulver, L-selenomethioninpulver, medicinsk aspargesstilk, pulveriserede planter: Acaibærkoncentrat, broccoliblomster, kålblade, ekstrakt af frugtlegemet fra reishi-svampe, kinesisk magnolia-vinfrugt, gurkemejerod; betacaroten (vitamin A), zinkgluconat, zinkoxid, retinylpalmitat (vitamin A), kapselskal (gelatine, vand), antiklumpningsmidler (fedtsyrer, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer).

NØGLEINGREDIENSER:
Indhold i den anbefalede portion (1 kapsel):
A-vitamin .................... 500 μg ................ 63% NRV*;
E-vitamin ..................... 44 mg ............... 367% NRV;
C-vitamin ................. 20 mg ................. 50% NRV;
Zink 005 mg ................. 50% NRV;
Selen ......................25 μg ................. 45% NRV
*NRV - ernæringsmæssige referenceværdier
**NRV ikke specificeret
ANBEFALET PORTION TIL DAGLIGT FORBRUG:
1 kapsel dagligt i forbindelse med et måltid

Opbevares tørt og køligt, utilgængeligt for små børn.

Efterlad en anmeldelse Forsvarets vedligeholdelse

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
08/01/2023

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Forsvarets vedligeholdelse

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!