Omega 3-6-9

Produktkode: 1770
Detailhandel: 19.00 €
Нет в наличии
  • 60 softgel-kapsler (10 til 20 dage)
  • Indeholder essentielle fedtsyrer (EFA)
  • Rig på omega 3, 6 og 9 fra 100 % hørfrøolie.

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Vidste du det?

Videnskabelige undersøgelser viser, at indtagelse af omega-3 (essentielle fedtsyrer (EFA)) fører til en reduceret risiko for koronar hjertesygdom. Hørfrøolie er rig på omega-3 og indeholder også lignaner og linolsyre, en anden EFA. Disse to fedtsyrer kaldes "essentielle", fordi kroppen ikke selv kan danne dem. Indtil for nylig mente eksperter, at de bedste kilder til omega-3 var fiskeolie. Men hørfrøolie har vist sig at indeholde dobbelt så meget ODE-3 EFA.

Nyttige egenskaber

Fedt er ikke altid et produkt, der har skadelige virkninger på dit helbred og bidrager til vægtøgning. Det gør det i de fleste tilfælde. Men omega-3 EFA-fedtstoffer er kendetegnet ved deres positive egenskaber. De bidrager til genoprettelsen af cellemembraner, giver komplet cellulær ernæring og fremmer udskillelsen af metaboliske produkter. Derudover er de essentielle for hjernens fulde funktion. Omega-syrer findes i hørfrø, havfisk og grønne bladgrøntsager. Det er svært at få den nødvendige mængde af disse næringsstoffer fra maden. Og fedtsyrer (EFA'er) er livsvigtige! Hvad skal man så gøre? Når alt kommer til alt, syntetiserer menneskekroppen dem ikke.

Der er en udvej! Kosttilskuddet Omega-3-6-9 har en positiv effekt på hele organismen: det forbedrer cellernes ernæring, aktiverer hjerneaktiviteten, normaliserer nervesystemet og det kardiovaskulære system. Omega-syrer syntetiseres ikke af organismen, og det er derfor, det er så vigtigt at berige din daglige kost med nyttige kosttilskud. Hver kapsel er dækket af en beskyttende lysbestandig skal. Indeholder ikke kemikalier eller tilsætningsstoffer.

Ingredienser: hørfrøolie (Linum usitatissiumum), kapselskal (gelatine, glycerin, vand, johannesbrødkernemel).

Anbefaling: Tag en eller to kapsler sammen med mad tre gange om dagen.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Hver softgel-kapsel* indeholder 1000 mg 100 % uraffineret hørfrøolie (Linum usitatissimum):

Omega-3 ................ 450-600 mg (45-60%)

Omega-6 ................ 130-200 mg (13-20%)

Omega-9 ................ 140-230 mg (14-23%)

Efterlad en anmeldelse Omega 3-6-9

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
13/06/2019

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Omega 3-6-9

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!