Tei-fu - Massagelotion (118,3 ml)

Detailhandel: 24.10 €
Points: 13.24VP
På lager
  • 118 ml tube (kun til udvortes brug)
  • Skabt ved hjælp af en ældgammel formel
  • Trænger dybt ind for at lindre stive, ømme muskler

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Vidste du det?
Stramme, knudrede muskler er et almindeligt problem for mange af os, som forhindrer os i at passe vores arbejde eller opretholde en aktiv livsstil.
Hvad er fordelene?
Den prikkende hudformel påføres glat på huden og trænger dybt ind for at tilskynde til afslapning og lindre stive, ømme muskler. Dens blødgørende, fedtfri egenskaber efterlader huden glat og smidig.
Tei Fu Essential Oil blev udviklet og perfektioneret af en kinesisk urtelæge for flere årtier siden ved hjælp af en gammel formel, der var gået i arv i hans familie i mere end 1.000 år. Hans efterkommere indså fordelene ved hans familiehemmelighed og besluttede, at den var for god til at holde skjult for andre. På den måde blev Nature's Sunshine en del af tusindvis af års kinesisk visdom og urteviden.
Denne veganervenlige formel er en unik blanding af Tei Fu æteriske olier og blødgørende midler i en cremet lotionform og er specielt designet til bred anvendelse på huden.
Aqua, menthol, methylsalicylat, kamfer, cetearylalkohol, Eucalyptus globulus bladolie, stearinsyre, Prunus amygdalus dulcis (sød mandel) olie, butylenglycol, glycerylstearat, PEG-100 stearat, capryl/capric triglycerid, ceteareth-20, nellikebladolie, Aloe barbadensis bladjuice, squalane, allantoin, citronsyre, dimethicone, xanthangummi, tetranatrium-EDTA, acrylater/C10-30 alkylacrylat-crosspolymer, hydroxyethylacrylat/natriumacryloyldimethyl/taurat-copolymer, polysorbat 60, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ethylparaben, butylparaben, natriumhydroxid.

Påføres muskler og led og masseres ind i huden.

Kun til udvortes brug - undgå kontakt med øjnene.

Efterlad en anmeldelse Tei-fu - Massagelotion (118,3 ml)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
02/03/2021

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Tei-fu - Massagelotion (118,3 ml)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!