Perfekte øjne

Detailhandel: 41.90 €
Points: 21.38VP
På lager
  • Telefoner, tablets, tv og computere er en stor belastning for synet.
  • Det er tid til at passe på dit syn.
  • Hold dine øjne sunde og beskyttede med Perfect Eyes' kraftfulde antioxidanter.
  • Lutein, zeaxanthin, betacaroten, gurkemeje og andre næringsstoffer hjælper dine øjne og dit syn.
  • 1 glas - 60 kapsler

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Hvorfor Perfect Eyes?

Denne carotenoidrige formel er baseret på resultaterne af AREDS-undersøgelsen i 2001 og 2006. Den første undersøgelse viste, at en blanding af C- og E-vitamin, beta-caroten, zink og kobber hjalp med at reducere risikoen for fremskreden aldersrelateret makuladegeneration (AMD) med 25 % over fem år. En anden undersøgelse tilføjede lutein, zeaxanthin og omega-3-fedtsyrer til blandingen for at opnå yderligere fordele. Vores luteinpartner i Indien leverer ikke-GMO-frø til lokale landmænd og er fuldt engageret i bæredygtighed. De samarbejder også med Shankar Indian Ophthalmological Institute om at tilbyde gratis øjenundersøgelser, briller og kataraktbehandling, som er en almindelig årsag til blindhed i Indien, til lokale beboere.

Historien om Perfect Eyes

  • Betakaroten er det gule eller orange pigment, der giver farve til mange grøntsager, frugter, blomster og andre planter. Det blev først krystalliseret fra gulerodsrødder i 1831. Betakaroten betyder "gulerod B" fra græsk beta + latin carota. I 1851 opfandt Hermann von Helmholtz oftalmoskopet, som førte til opdagelsen af fovea i det menneskelige øjeæble. Dette område af makula har tætpakkede koniske celler og er ansvarlig for den synsskarphed, der kræves til daglige aktiviteter som ansigtsgenkendelse og læsning. Det var først i 1988, at forskere identificerede lutein, zeaxanthin og mesoseaxanthin som nøglekomponenter i macula. Dette område er gult, fordi absorberede pigmenter fra farvede fødevarer opbevares der.
  • Blåbær, også kendt som bladblåbær og europæiske blåbær, er traditionelt blevet brugt til at dulme tarmsmerter og til oral brug. Hjemlandet er Nordeuropa. Under Anden Verdenskrig brugte RAF-piloter blåbærsyltetøj, før de lettede, for at forbedre nattesynet.

Ingredienser:

Aktive ingredienser:

Per daglig dosis

(2 kapsler)

% RWS

(pr. kapsel)

A-vitamin

360 mcg

45%

C-vitamin

440 mg

550%

E-vitamin

120 mg

1000%

Zink

15 mg

150%

Kobber

1,7 mg

170%

Selen

40 mcg

73%

Lutein

10 mg

**

Zeaxanthin

2 mg

**

*RWS: Daglige referenceværdier for voksne.

**RWS ikke installeret.

Ascorbinsyre, d-alfa-tocopherylacetat, zinkgluconat, riskoncentrat, blanding af carotenoider (beta-caroten, alfa-caroten, lutein, lycopen, zeaxanthin og cryptoxanthin), ekstrakt af gurkemejerhizom (Curcuma longa), natriumselenit, kobbergluconat, lutein, ekstrakt af blåbær (Vaccinium myrtillus L.) frugtekstrakt, taurin, quercetin (Sophora japonica) frugtekstrakt, farve (natriumkobber, klorofyllin), zeaxanthin, vegetabilsk kapsel [opstrammende middel (hypromellose), vand].

Anbefalet anvendelse:

Tag 2 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.

Hvis du tager medicin, bedes du konsultere en ernæringsekspert før brug. Må ikke anvendes af personer, der er disponeret for dannelse af nyresten, eller som lider af nyresten.

Efterlad en anmeldelse Perfekte øjne

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
30/03/2021

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Perfekte øjne

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!