Livssæt

Detailhandel: 97.00 €
Points: 49.50VP
På lager

Et sæt af bestsellerprodukter fra Nature's Sunshine


Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


KIT FOR LIFE

Vi introducerer et unikt sæt af bestsellerprodukter fra Nature's Sunshine Products Poland. Naturens grønne mirakel - flydende klorofyl, Bifidophilus-bakteriestammer og markedets nok bedste C-vitamin i tabletter danner tilsammen den perfekte trio, som enhver Nature's Sunshine-kunde og -distributør bør have derhjemme.

INDHOLDET AF SÆTTET:

Flydende klorofyl - biologisk aktivt kosttilskud

Flydende klorofyl er den absolutte bestseller blandt Nature's Sunshine-produkter på verdensplan. Produktets hovedbestanddel er klorofyllin, som udvindes af lucerne og morbær, og klorofyllins kemiske struktur minder meget om hæmoglobinmolekylets, og den største forskel ligger i molekylets kerne. Hæmoglobin består af jern, mens klorofyllin består af kobber.Klorofyl har en forfriskende aroma på grund af tilsætningen af pebermynteolie. Drik vand med klorofylsmag til hvert måltid.

INGREDIENSER:

Renset vand; stabilisator: vegetabilsk glycerin; natrium-kobber-klorofyllin; aroma: pebermynteolie.

Anbefalet daglig dosis:

5 ml (en teskefuld) klorofyllin tilsat et glas vand.

Drik tre gange om dagen i forbindelse med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevares på et tørt sted uden for børns rækkevidde. Opbevares i køleskabet, når den er åbnet.

Bifidophilus Flora Force - biologisk aktivt kosttilskud

Bifidophilus Flora Force er et kosttilskud, der indeholder stammer af laktobaciller og bifidobakterier. Produktet har en blanding af kort- og langkædede fructooligosaccharider. Bifidobakterier og Lactobacillus findes i menneskets mave-tarmkanal og anses for at være nogle af de vigtigste bakterier. Tag 1-2 kapsler om dagen i forbindelse med et måltid.

INGREDIENSER:

Lactobacillus (Lactobacillus acidophilus); Bifidobacterium (bifidobacterium longum), Fructooligosaccharider, gulerodspulver, saflorolie; maltodextrin; skal: gelatine; antiklumpningsmiddel: cellulose; emulgator: magnesiumstearat.

Anbefalet daglig dosis:

1 kapsel 1-2 gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevares tørt og utilgængeligt for børn. Opbevares i køleskab efter åbning.

C-vitamin - biologisk aktivt kosttilskud

Vitamin C with Bioflavonoids er en fremragende blanding af C-vitaminrige ingredienser. Hver tablet af produktet indeholder så meget som 1000 mg l-ascorbinsyre, som frigives i kroppen inden for otte timer. C-vitamin er ekstremt vigtigt for, at kroppen og især immunsystemet fungerer korrekt. C-vitamin er også involveret i produktionen af kollagen, som sikrer, at knogler og brusk fungerer korrekt, og danner derfor en ideel kombination med hyben, som hjælper med at styrke leddene. Tag en C-vitamin-tablet hver dag.

INGREDIENSER:

C-vitamin (ascorbinsyre) 1000 mg/tablet-1250% RSNP*; antioxidant: fedtsyrer; fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; emulgator: magnesiumstearat; fortykningsmiddel: calciumfosfater; antiklumpningsmiddel: (siliciumdioxid); acerolafrugtekstrakt; hesperedin; citronbioflavonoider; hybenfrugtekstrakt; rutina

Anbefalet daglig dosis:

1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Opbevares på et tørt sted uden for børns rækkevidde.

*Anbefalet daglig indtagelse

Efterlad en anmeldelse Livssæt

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
25/01/2023

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Livssæt

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!