Zambroza (458 ml)

Detailhandel: 33.90 €
Points: 17.31VP
På lager
  • 458 ml flaske (15 dages forbrug)
  • Overlegen antioxidantbeskyttelse mod skader fra frie radikaler
  • Indeholder xantoner, flavonoider og polyfenoler

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Vidste du det?

Antioxidanter er naturlige stoffer, der stabiliserer meget reaktive molekyler kendt som "frie radikaler." Frie radikaler forekommer naturligt i kroppen. Forurening, kemiske tilsætningsstoffer, stress, motion, sollys og andre faktorer kan øge produktionen af frie radikaler. Overskydende frie radikaler kan have en skadelig virkning på kroppens celler. Der har været stor opmærksomhed omkring antioxidanterne vitamin A, C og E på grund af deres funktion med at beskytte cellerne mod skader forårsaget af naturlige kropsprocesser, livsstil og miljømæssige og kemiske forurenende stoffer.

Antioxidanters styrke måles ud fra deres ORAC (Oxygen Radical Absorption Capacity), som angiver deres evne til at neutralisere og fjerne frie radikaler. Da det blev testet af Brunswick Laboratories, viste resultaterne tydeligt dets overlegne beskyttende egenskaber.

Hvad er fordelene?

Nature's Sunshine har høstet de mest sunde frugter og naturlige ekstrakter fra hele verden og kombineret dem til denne unikke, lækre og nærende juice, der er specielt formuleret til at neutralisere overskydende frie radikaler. Denne unikke juiceblanding smager ikke kun godt, men giver din krop det, den har brug for, for at nyde maksimal sundhed og langvarig vitalitet - ikke alene vil du føle dig revitaliseret, men disse antioxidanter har også en kraftig effekt på hudens sundhed, så du også ser godt ud. Zambroza er rig på polyfenoler og flavonoider og har vist sig at give uovertruffen antioxidantbeskyttelse. Zambroza er et af Nature's Sunshines mest solgte produkter på verdensplan - en velsmagende, synergistisk blanding, der hjælper med at øge vital energi og genopbygge kroppen, uden kunstige farvestoffer, sødestoffer eller smagsstoffer. Hver af de ti naturlige ingredienser i Zambroza har et højt indhold af antioxidanter, og synergistisk giver de sundhedsmæssige fordele, der er langt større end de enkelte ingrediensers fordele. Mangosteen er en af Zambrozas særlige ingredienser - den indeholder det højest kendte niveau af xantoner - en familie af plantenæringsstoffer, der er kendt for at være meget kraftige antioxidanter, og blåbær, som er en af de rigeste og lettest absorberbare kilder til antioxidanter.

Tilføj til denne kombination en blanding af Wolfberry, Apple Extract, Raspberry, Concord Grape, Grape Seed, Grape Skin, Green Tea og Red Berry, og du har en enestående formel rig på polyfenoler, xantoner og flavonoider, der giver dig et kraftværk af antioxidanter! Zambroza's velsmagende, daglige ernæringsdrik kan nydes af hele familien, hver dag. De naturlige ingredienser i Zambroza giver et fantastisk udvalg af vitaminer og næringsstoffer, der kan hjælpe kroppen med at opretholde sundhed og vitalitet, og hjælpe med at støtte et sundt immunsystem, neutralisere frie radikaler og genopbygge kroppen. Antioxidantegenskaberne i Zambrozas kraftfulde ingredienser kan også have en positiv effekt på huden!

Ingredienser: Renset vand, concord grape-koncentrat (Vitis labrusca), rød grape-koncentrat (Vitis vinifera), blåbærkoncentrat (Vaccinium corymbosum), mangostanfrugt og perikarpekstrakt (Garcinia mangostana), rødt hindbærkoncentrat (Rubus idaeus), vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera), lyciumekstrakt (Lycium barbarum), natriumbenzoat, vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera), ekstrakt af grønne teblade (Camellia sinensis), æbleekstrakt (Malus domestica).

Anbefaling: Tag 15 ml to gange dagligt.

Overskrid ikke den angivne anbefalede daglige dosis.

Efterlad en anmeldelse Zambroza (458 ml)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
09/03/2020

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Zambroza (458 ml)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!