Super Omega 3 EPA (60 kapsler)

Detailhandel: 49.10 €
Points: 25.06VP
På lager
  • 60 kapsler (30-dages kur)
  • Rig på EPA og DHA
  • Miljøvenligt produkt, leverandør af gavnlige stoffer

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


SUPER OMEGA 3 EPA

KOSTTILSKUD

Vidste du det?

Essentielle fedtsyrer (EFA'er) er afgørende for en høj livskvalitet! Vores krop kan ikke selv syntetisere disse værdifulde stoffer, så den eneste leverandør er mad. Omega-3 EPA er en række fedtsyrer, der er ansvarlige for dannelsen af cellemembraner. Omega-3-olier består af EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Essentielle fedtsyrer er anerkendt som gavnlige for nervesystemet, knogle- og muskelvæv, kardiovaskulær funktion, endokrine systemer og immunsystemet. De er især vigtige i den periode, hvor man bærer et barn. En tilstrækkelig mængde af dem i en gravid kvindes krop sikrer den fulde dannelse af hjernevæv og synsapparat hos det kommende barn. EFA har en gunstig effekt på kroppens generelle tilstand.

Omega-3 EFA'er er nødvendige for genoprettelsen af intercellulære membraner, som giver fuld cellulær ernæring. Mangel på eicosapenoic acid fører til et fald i elasticiteten og permeabiliteten af membranvæv, og de kan ikke fuldt ud opfylde deres funktioner. Fedtsyrer er en hovedbestanddel af hjernevævet og er afgørende for en sund hjerneudvikling og vedligeholdelse af hjernefunktionen. DHA er koncentreret i hjernen og nethinden.

Sundhedsmæssige fordele

Super Omega-3 er det mest populære af de daglige kosttilskud. Nature's Sunshine Pharmaceutical Company sikrer, at Super Omega kun bruger de reneste olier fra leveren af dybhavsfisk -3 EPA.

Omega-3 er velundersøgt. Undersøgelser har vist dens ubestridelige fordele for sundheden i alle kroppens systemer. Og både EPA og DHA er ansvarlige for at normalisere hjertefunktionen, stabilisere blodtrykket og opretholde optimale triglyceridniveauer i blodet. DHA er ansvarlig for hjerne- og synsfunktioner, dannelsen af sundt hjerne- og øjenvæv under fosterudviklingen og bevarelsen af dem i alderdommen.

Omega-3 har eksperimentelt vist sig at hjælpe med at producere nok energi hos teenagere og unge voksne, hvilket hjælper med at opretholde en optimal kardiovaskulær funktion. Professionelle atleter og entusiaster med en sund livsstil bruger Omega-3 EFA'er til vægtkontrol. Forbedrer hudens sundhed. Særligt nyttigt til tør hud og til at lindre symptomer på eksem.

Supera Omega-3 fra Nature's Sunshine er et stærkt supplement til en daglig afbalanceret kost. Indeholder ikke tungmetaller eller radioaktive elementer. Den giver 760 mg EPA og 380 mg DHA pr. daglig dosis på to kapsler. Hver kapsel er hermetisk forseglet under indkapslingen for at forhindre ilt i at trænge ind og aktivere reaktionen med olierne. Indeholder naturlige citronolier for en behagelig smag.

INGREDIENSER:
Fiskeolie; EPA-syre (eicosapentaensyre); DHA-syre (decosahexaensyre);
kapselskal: gelatine, glycerin, vand; smag: æterisk citronolie

HOVEDINGREDIENSER:
Indhold i den anbefalede daglige dosis (6 kapsler):
EPA (eicosapentaensyre).......... 2280 mg*
DHA-syre (decosahexaensyre)....... 1140 mg*
*Der er ikke angivet nogen anbefalet daglig dosis.

ANVENDELSE:
1-2 kapsler 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

OPBEVARINGSBETINGELSER:
Opbevares på et tørt sted uden for børns rækkevidde.
Opbevares i køleskab efter åbning.

Efterlad en anmeldelse Super Omega 3 EPA (60 kapsler)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
26/11/2019

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Super Omega 3 EPA (60 kapsler)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!