Super Omega 3 EPA (60 kapsler)

Produktkode: 1515/1515
Detailhandel: 44.70 €
Points: 22.78VP
På lager
  • 60 kapsler (30 dages forbrug)
  • Høje niveauer af EPA og DHA pr. portion
  • Garanteret uden stråling, tungmetaller eller havforurening

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


SUPER OMEGA 3 EPA

KOSTTILSKUD

Vidste du det?

Essentielle fedtsyrer (EFA'er) er netop det - essentielle for livet! Vi kan ikke selv fremstille dem i kroppen, så vi er afhængige af at få det, vi har brug for, fra kosten. Omega- 3 EPA er en klassifikation af visse typer fedtsyrer, der stammer fra nedbrydningen af kostens fedtstoffer i kroppen. De bruges til at danne membraner omkring hver af vores billioner af celler. Navnene på disse omega-3-olier er EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre). Omega-3 essentielle fedtsyrer har vist sig at være gavnlige for nerve-, skelet-, hjerte-kar-, kirtel- og immunsystemet, og nogle jordemødre anbefaler nu, at man tager dem under graviditeten for at hjælpe med at udvikle sundt hjerne- og øjenvæv. Ud over at levere byggestenene til cellemembraner har EFA'er vist sig at have flere sundhedsmæssige fordele for hele kroppen, herunder nervesystemet og det kardiovaskulære system.

Kroppen har brug for Omega-3 EFA'er til at fremstille og reparere cellemembraner, så cellerne kan få optimal næring. Når kroppen mangler EFA'er, bruger den mættede fedtstoffer til at skabe cellemembraner. Det giver celler med stive, ufleksible membraner, som har svært ved at udføre nogle af cellernes grundlæggende funktioner. Hjernevæv består i vid udstrækning af fedtsyrer, som er afgørende for en sund udvikling og vedligeholdelse af hjernen. DHA er mest koncentreret i hjernen og nethinden.

Hvad er fordelene?

Super Omega-3 er et af de mest velkendte kosttilskud til daglig brug, og Nature's Sunshines farmaceutiske fremstillingsproces garanterer, at kun de fineste, reneste olier fra kødet af koldtvandsfisk bruges i Super Omega-3 EPA.

Omega-3 er velundersøgt og har vist sig at have flere sundhedsmæssige fordele på tværs af kroppens systemer, hvor både EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion, normalt blodtryk og opretholdelse af triglyceridniveauer i blodet. DHA bidrager til at vedligeholde hjernens funktion og syn, og dannelsen af sundt hjerne- og øjenvæv under fosterudviklingen, og vedligeholder dem i alderdommen.

Forskning har også vist, at omega-3 hjælper med at håndtere adfærdsproblemer hos unge og unge voksne og med at opretholde et sundt hjerte-kar-system. Mange fagfolk i fitnessbranchen bruger Omega-3 EFA'er til at hjælpe klienter med at holde vægten, og det er blevet undersøgt, om det kan hjælpe med at lindre hudlidelser, herunder tør hud og eksem.

Nature's Sunshine's Super Omega-3 EPA er et stærkt Omega-3-tilskud, garanteret fri for stråling, tungmetaller og havforurening, som giver 760 mg EPA og 380 mg DHA pr. daglig dosis på to kapsler. Hver kapsel er hermetisk forseglet under indkapslingen for at forhindre ilt i at reagere med olierne og indeholder naturlige citronolier for en behagelig smag.

INGREDIENSER:
Fiskeolie; EPA (eicosapentaensyre); DHA (docosahexaensyre); kapselskal: gelatine, glycerin, vand; aroma: citronolie


NØGLEINGREDIENSER:
Indhold i den anbefalede portion (6 kapsler):
EPA - eicosapentaensyre................2280 mg*
DHA - docosahexaensyre....... 1140 mg*
*Referencedagligt indtag ikke specificeret.


ANBEFALET BRUG:
1-2 kapsler 3 gange om dagen i forbindelse med et måltid.
Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.


OPBEVARINGSBETINGELSER:
Opbevares tørt og køligt, utilgængeligt for små børn. Opbevares i køleskabet efter åbning.

Efterlad en anmeldelse Super Omega 3 EPA (60 kapsler)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
26/11/2019

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Super Omega 3 EPA (60 kapsler)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!