Pro Aktiv

Produktkode: 64983/64983
Detailhandel: 196.00 €
Points: 100.00VP
På lager

Pro Active hjælper dig med at holde dig sund på en nem måde!


Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Pro Aktiv

Bevar dit helbred aktivt!

Et sæt af kosttilskud

Ja, det er nemt at holde sig sund! Bare spis sundt og husk hyppig fysisk aktivitet. Det er mindre vigtigt, om du løber, cykler eller svømmer. Det er vigtigt at gøre det regelmæssigt. Fysisk aktivitet er blevet inkluderet i den sunde kostpyramide som grundlag for sundhed og fitness.

Naturligvis fritager hyppige sportsaktiviteter dig ikke fra en sund kost. Tværtimod er det kun kombinationen af sund kost og fysisk aktivitet, der sikrer tilfredsstillende resultater.

Begynd at leve sundt! Lige nu! Med Pro Active-sættet og regelmæssig aktivitet vil du hurtigt mærke de første positive forandringer! Pro Active giver dig den nødvendige energi, et kompleks af vitaminer og mineraler, den perfekte portion protein og fibre og meget, meget mere!

At være aktiv er nøglen til sundhed!

Solstic Energy from Nature er sammensat af energisk guarana og B-vitaminer, og opskriften er udviklet med tanke på hverdagsaktivitet. Så start dagen med hurtigt at få ekstra energi, som du vil nyde i timevis!

SmartMeal hjælper dig med at mærke de første resultater hurtigere, end du forventer. 24 g vegansk protein hjælper dig med at opbygge muskler, og fibre og et kompleks af vitaminer og mineraler sikrer dig en følelse af sundhed hver dag!

Collagen+ er meget mere end bare kollagen. C-vitamin hjælper dig med at regenerere efter træning, og produktet supplerer også din kost med zink, som du hurtigt mister under træning. Alle produkter i Pro Active-sættet passer perfekt ind i hverdagens aktiviteter. Takket være pulverformen og de praktiske poser kan du tage dem med overalt.

Lad os komme i gang! Vær aktiv for at bevare dit helbred!


SÆTTETS SAMMENSÆTNING:
Solstic Energi fra naturen
2 x SmartMeal
Kollagen+


Anbefalet indtag:
Brug alle produkter fra sættet i henhold til anvisningerne på etiketterne.

Efterlad en anmeldelse Pro Aktiv

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
31/07/2020

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Pro Aktiv

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!