Bremani Care Micellar Gel (125 ml)

Produktkode: 21623/21623
Detailhandel: 28.30 €
Points: 15.56VP
På lager
  • Renser op
  • Fjerner makeup-rester
  • Fugter
  • Strammer porerne op
  • Blødgør
  • Sørger for hudens biologiske balance

Gem det på din væg, så du ikke mister linket til dette produkt:


Bremani Care Micellar Gel

Ansigtsvaskegelen er baseret på to naturlige kombinationer af ingredienser: Blossoming Complexion og Healthy Complexion.

Blossoming complexion indeholder ekstrakter af pæon og magnolia. Pæonekstrakt har en antioxidant og beroligende effekt, det gør porerne smallere og er velegnet selv til følsom hud.

Pæoner anses for at være en af de mest effektive blomsteringredienser i hudpleje, mens magnoliaekstrakt beskytter og har antiinflammatoriske egenskaber.

Dette vidunderlige produkt udtrækker urenheder fra huden, hjælper med at opnå en perfekt jævn teint, beroliger, nærer og fugter.

Bremani Care micellar gel virker som en magnet, der udtrækker og fjerner makeuprester, overskydende talg og andre urenheder. Den renser huden skånsomt og efterlader en behagelig følelse af blødhed og fugt.


Ingredienser: vand, glycerin, diglycerin, acrylater/palmeh-25-acrylatcopolymer, natriumlauroylglutamat, polysorbat 20, cocamidopropylbetain, caprylylglycol, xylitol, parfum, natriumhydroxid, ethylexylglycerin, propylenglycol, caprylhydroxaminsyre, niacinamid, betain, hydroxypropyl guar, inulin, alphaglucan oligosaccharid, butylenglycol, magnolia biondiibud/blomstekstrakt, paeonia ocinalis blomsterekstrakt, kaliumsorbat, natriumbenzoat, camellia sinensis bladekstrakt.

Sådan bruges den: Kom en lille mængde gel på hånden, og gnid den ind i huden med cirkulære bevægelser, og bland med varmt vand. Skyl ansigtet godt, og tør forsigtigt med et håndklæde.

Efterlad en anmeldelse Bremani Care Micellar Gel (125 ml)

Skriv en anmeldelse
Bemærk: HTML er ikke oversat!
10/08/2020

Skriv en kommentar eller stil et spørgsmål om produktet Bremani Care Micellar Gel (125 ml)

Stil et spørgsmål
Bemærk: HTML er ikke oversat!